Yleinen

Tervetuloa lukemaan Leijonasydän-blogia – LUE TÄMÄ ENSIN

27.05.2015, jellonasydan

varjokuva

Hei, olet saapunut blogiini, jota en enää kirjoita.  Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tätä blogia kannata lukea!

 Jos olet kiinnostunut hevosista ja sinua askarruttaa niiden hyvinvointi, tämä blogi on sinulle.  Se on myös sinulle, joka tykkäät yllättävistä juonenkäänteistä ja erikoisista henkilöhahmoista.  

Vaikka välillä saattaa lukiessa tuntua, että tämä tarina on fiktiota, se ei ole sitä.  Jokainen sana on totista totta ja jokainen blogin henkilö on olemassa.  Pitää kuitenkin muistaa, että tämä on vain ja ainoastaan minun näkemykseni siitä, mitä tapahtui.  Jonkun muun kertomana tarina olisi varmasti toinen.  Katselemmehan kuitenkin maailmaa aina oman akvaarionlasimme läpi.   

Jos luet blogia, se kannattaa lukea nimenomaan alusta saakka, sillä tällä tarinalla on selkeä alku ja loppu.  Tämän linkin avulla se on helpompaa, sillä se vie sinut alkuun.   

http://leijonasydan.blogaaja.fi/?order=asc

Jos haluat kommentoida tapahtumia, se onnistuu edelleen ja luen kommentteja säännöllisesti.  

Hauskaa lukuelämystä!! 


2 vastausta

  1. jellonasydan sanoo:

    Sara, Leo kuulee varmasti kiitoksesi. <3 Se oli kyllä niin hieno ja uljas tyyppi joka kaiken tämän draaman keskellä oli kuin kallio meille kaikille.

    Ja mitä itseeni tulee, tuskin kirjottamista lopetan ihan äkkiä, varmasti uusi blogiprojekti vielä jostakin ilmaantuu, ideoita on jo!

  2. Sara sanoo:

    Jään kaipaamaan kirjoituksia. Näistä tulisi varmasti myös mahtava kirja, mutta kiitos kun jaot nämä elämän hetket meijän kanssa <3 Kokeilen lähettää myös Leolle kiitoksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *